Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

naslovnica jaz tina

Jaz. Tina.

(Avto)biografski roman, ki nas popelje v intimni svet vrhunske športnice Tine Maze. Opremljena z njenimi avtorskimi ilustracijami, fotografijami in misli je lahko tudi navdih za vse nas. Odpovedovanje, podreditev končnemu cilju, jeza in tekmovalnost na eni strani ter pogum, odločenost in zaupanje na drugi strani. Knjiga, ki nas zagotovo ne pusti ravnodušne.

"Bila sem močna kot bik. Ko sem se v svoji tišini popolne osredotočenosti pognala po progi, je čas zbledel. Bila sem v drugi časovni razsežnosti. V moji glavi ni bilo nič drugega kot jaz in moje bitje. To je najlepši del športa. Ta otroška igra odraslega človeka, ko si enostavno ne sme dovoliti nič drugega, kot da je to, kar je – sam, spontan, iskren."

Vabljeni k branju!


naslovnica osnove racunovodstva

Osnove računovodstva

Uživate v številkah, ugotavljanju uspešnosti poslovanja podjetij in svetovanju? Se zavedate, da računovodstvo ni samo računanje, ampak aktiven dejavnik pri sprejemanju odločitev poslovodij in vlagateljev? Ste ugotovili, da vas zanimajo davki, in pomislili, da bi postali davčni svetovalec?

 

Učbenik Osnove računovodstva je prava izbira, saj na preprost in strokoven način razlaga temelje računovodstva. Vsebuje teoretični in praktični del z vajami za utrjevanje snovi.

Nepogrešljivo branje za študente študijskega programa Ekonomist/Računovodja!


naslovnica ekonomika evropske unije

Ekonomika Evropske unije

Prav v času, ko se sodobna Evropska unija sooča z vprašanji zaupanja in sodelovanja med državami članicami (Saj ste že slišali za Brexit, kajne?), so temeljne ideje miroljubnega evropskega sodelovanja še kako aktualne in koristne za iskanje rešitev problemov sodobne Evropske unije. Prav razumevanje razvoja in delovanja integracije pa je ključno za uspešno soočanje z delovanjem ekonomske in monetarne unije ter z vztrajno visoko brezposelnostjo v posameznih delih EU, do naraščajočega evroskepticizma, begunske krize ter varnostnih izzivov.

Priporočljivo branje za vse, ki jih zanimajo vsi vidiki Evropske unije in obvezno branje za študente študijskega programa Ekonomist ter študente programov Podjetništvo in mednarodno poslovanje!

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

22 September 2019

ERUDIO izobraževalni center
 • Vsi ERUDIOVCI na izobraževanju!

  Spoštovani, obveščamo vas da smo vsi ERUDIOVCI 21. 8. 2019 na internem izobraževanju, z namenom, da bomo še boljši. Na vsa vaša vprašanja preko maila, telefona in preko ostalih kanalov, vam bomo odgovorili v četrtek, 22. 8. 2019. Hvala za... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Poletni delovni čas ERUDIO izobraževalnega centra

  Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 8.7.2019, preklopili na poletni delovni čas. Tako bo od 8.7.2019 do vključno 16.8.2019 odpiralni čas in uradne ure od 7:00 do 15:00. Knjižnica bo ponovno odprta v ponedeljek, 26.8.2019, od 14:30 do 17:30. Veselimo se vašega obiska tudi v času dopustov in... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • TURISTIČNA GEOGRAFIJA IN KULTURNA DEDIŠČINA

  Predmet Turistična geografija in kulturna dediščina je izrazito praktično naravnan. Poglavitni poudarki predmeta so: vedenje o kulturni dediščini, načinu življenja ljudi v preteklosti in sodobnosti ter ustrezna strokovna interpretacija kulturne in naravne dediščine ter njeno učinkovito vključevanje v sodobno turistično ponudbo... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00