Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

naslovnica jaz tina

Jaz. Tina.

(Avto)biografski roman, ki nas popelje v intimni svet vrhunske športnice Tine Maze. Opremljena z njenimi avtorskimi ilustracijami, fotografijami in misli je lahko tudi navdih za vse nas. Odpovedovanje, podreditev končnemu cilju, jeza in tekmovalnost na eni strani ter pogum, odločenost in zaupanje na drugi strani. Knjiga, ki nas zagotovo ne pusti ravnodušne.

"Bila sem močna kot bik. Ko sem se v svoji tišini popolne osredotočenosti pognala po progi, je čas zbledel. Bila sem v drugi časovni razsežnosti. V moji glavi ni bilo nič drugega kot jaz in moje bitje. To je najlepši del športa. Ta otroška igra odraslega človeka, ko si enostavno ne sme dovoliti nič drugega, kot da je to, kar je – sam, spontan, iskren."

Vabljeni k branju!


naslovnica osnove racunovodstva

Osnove računovodstva

Uživate v številkah, ugotavljanju uspešnosti poslovanja podjetij in svetovanju? Se zavedate, da računovodstvo ni samo računanje, ampak aktiven dejavnik pri sprejemanju odločitev poslovodij in vlagateljev? Ste ugotovili, da vas zanimajo davki, in pomislili, da bi postali davčni svetovalec?

 

Učbenik Osnove računovodstva je prava izbira, saj na preprost in strokoven način razlaga temelje računovodstva. Vsebuje teoretični in praktični del z vajami za utrjevanje snovi.

Nepogrešljivo branje za študente študijskega programa Ekonomist/Računovodja!


naslovnica ekonomika evropske unije

Ekonomika Evropske unije

Prav v času, ko se sodobna Evropska unija sooča z vprašanji zaupanja in sodelovanja med državami članicami (Saj ste že slišali za Brexit, kajne?), so temeljne ideje miroljubnega evropskega sodelovanja še kako aktualne in koristne za iskanje rešitev problemov sodobne Evropske unije. Prav razumevanje razvoja in delovanja integracije pa je ključno za uspešno soočanje z delovanjem ekonomske in monetarne unije ter z vztrajno visoko brezposelnostjo v posameznih delih EU, do naraščajočega evroskepticizma, begunske krize ter varnostnih izzivov.

Priporočljivo branje za vse, ki jih zanimajo vsi vidiki Evropske unije in obvezno branje za študente študijskega programa Ekonomist ter študente programov Podjetništvo in mednarodno poslovanje!

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

20 Februar 2020

ERUDIO izobraževalni center
 • ERUDIO knjižnica v tem tednu

  Spoštovani, obveščamo vas, da bo ERUDIO knjižnica v četrtek, 30. 1. 2020 izjemoma zaprta. Gradivo lahko vrnete v sprejemni vratarnici. Ponovno se vidimo v ponedeljek, 3.2.2020. Hvala za razumevanje, ERUDIO IC

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • KO DIJAKI OCENIJO PROFESORJE – TEKMA V ODBOJKI

  KDO BO ZMAGAL? Tik pred odhodom na zaslužene božično-novoletne počitnice, 24. 12. 2019, smo se profesorji in dijaki od preteklega leta poslovili na prav poseben način. Na pobudo dijakov smo organizirali tekmo v odbojki. Kako je potekala tekma in kdo... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Delovni čas med prazniki na ERUDIO

  Spoštovani, obveščamo vas, da smo od 25.12.2019 do 3.1.2020 zaprti. Vidimo se ponovno v ponedeljek, 6.1.2020. Želimo vam prijetne božično-novoletne praznike in vse dobro v letu 2020! ERUDIO izobraževalni center

  Objavljeno na ERUDIO Blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija