Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!
  • Kaj ste pridobili s študijem?

    »Znanje, ki ga je mogoče dobro izkoristili pri razvoju slovenskega turizma.«

    Sabina Zajc študentka dodiplomskega študijskega programa Dediščinski in kulinarični turizem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kontakt

S prijavo na e-sporočila, poslano povpraševanje, izpolnjen kontaktni obrazec na spletnih straneh ali vpisom v izobraževanje omogočite zavodu ERUDIO Visokošolsko središče, Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Dimitrij Miklič, dosegljiv na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na naslov:

ERUDIO Visokošolsko središče
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri zavodu ERUDIO Visokošolsko središče ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

 

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

24 Avgust 2019

ERUDIO izobraževalni center
  • Vsi ERUDIOVCI na izobraževanju!

    Spoštovani, obveščamo vas da smo vsi ERUDIOVCI 21. 8. 2019 na internem izobraževanju, z namenom, da bomo še boljši. Na vsa vaša vprašanja preko maila, telefona in preko ostalih kanalov, vam bomo odgovorili v četrtek, 22. 8. 2019. Hvala za... Nadaljuj z branjem →

    Objavljeno na ERUDIO Blog

  • Poletni delovni čas ERUDIO izobraževalnega centra

    Spoštovani, obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 8.7.2019, preklopili na poletni delovni čas. Tako bo od 8.7.2019 do vključno 16.8.2019 odpiralni čas in uradne ure od 7:00 do 15:00. Knjižnica bo ponovno odprta v ponedeljek, 26.8.2019, od 14:30 do 17:30. Veselimo se vašega obiska tudi v času dopustov in... Nadaljuj z branjem →

    Objavljeno na ERUDIO Blog

  • TURISTIČNA GEOGRAFIJA IN KULTURNA DEDIŠČINA

    Predmet Turistična geografija in kulturna dediščina je izrazito praktično naravnan. Poglavitni poudarki predmeta so: vedenje o kulturni dediščini, načinu življenja ljudi v preteklosti in sodobnosti ter ustrezna strokovna interpretacija kulturne in naravne dediščine ter njeno učinkovito vključevanje v sodobno turistično ponudbo... Nadaljuj z branjem →

    Objavljeno na ERUDIO Blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00