Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

erudio_online

 

Ste zaposleni, imate preveč obveznosti, morda družino? Bi radi prihranili čas in denar pri prevozu na predavanja?Potem je e-študij na ERUDIO VIŠJI STROKOVNI ŠOLI prava izbira za vas!

Kakšne so prednosti študija na daljavo?

Ker se zavedamo, da imamo ljudje vse manj časa in da je le-tega potrebno koristno in smotrno uporabiti, smo pripravili na ERUDIO Višji strokovni šoli študijski program ORGANZITAOR SOCIALNE MREŽE, ki ga izvajamo na daljavo.
Študij je tako omogočen in prijazen posameznikom, ki imajo deljen delovni čas, družinske obveznosti, so aktivni športniki ali imajo druge obveznosti, saj si čas in ritem učenja lahko sami določijo. Sami si lahko razporejajo čas, pridobijo komunikacijske večine in postanejo bolj uspešni in zadovoljni, tako v poklicnem kot v zasebnem življenju.
 

Trajanje študija na daljavo

Študij traja 2 leti in se zaključi z zagovorom diplomskega dela. Programi so javnoveljavni in se izvajajo kot izredna oblika študija na daljavo. Ovrednoteni so s 120 kreditnimi točkami po sistemu ECTS.
 

Kako študirati na daljavo?

  • Študij na daljavo poteka v virtualnem učnem okolju ob podpori tutorja. Pred pričetkom študija se na uvodnem dnevu, na spoznavnem seminarju, ki bo na sedežu šole, na ERUDIO Višji strokovni šoli v Ljubljani, seznanite z načinom dela pri študiju in z učnim okoljem (ERUDIO ONLINE spletni portal), ki ga boste uporabljali pri študiju. Temu sledi uvodni teden, kar pomeni, da se v tem tednu sami doma seznanjate z učnim okoljem, medtem pa vam je za vse dileme in vprašanje na voljo tehnična pomoč. Vse z namenom, da učno okolje obvladate do začetka prvega predmeta.
  • Študij poteka modularno, kar pomeni, da se najprej odvija en predmet (4-5 tednov) in ko se zaključi se začne z naslednjim. Študij poteka v obliki forumov, klepetalnic, spletnih seminarjih - vse to vam omogoča, da ste ves čas v tesnem odnosu tako s sošolci, kot tudi s predavatelji, seveda pa imate ves čas na voljo- tudi tutorja.
  • Ob vpisu dobite celoletni urnik (primer urnika spodaj), ki vam omogoča, da imate pregled nad celoletnim dogajanjem in obveznostmi.
  • Prav tako dobite na začetku leta študijski koledar (primer spodaj), kjer so navedeni izpitni roki, zasedanja Študijske komisije, zagovori diplomskih nalog, podelitve diplom in ostalo, tako da ste že na začetku študijskega leta seznanjeni s potekom študijskega procesa skozi celotno študijsko leto in da se tako laže organizirate.
  • Do študijskih gradiv, navodil, vseh informacij dostopate v spletnem učnem okolju ERUDIO ONLINE spletni portal.
  • Vsak teden sproti (sami si razporedite čas - bodisi vsak dan nekaj, ali vse ob koncu tedna) pripravljate seminarske, projektne in vse ostale naloge in aktivnosti po navodilih predavatelja.
  • S sprotnim delom lahko pridobivate ocene za posamezne naloge, ki na koncu sestavljajo končno oceno. V kolikor vam sprotno delo ne uspe, je vedno mogoče na koncu opravljati končni izpit v študijskem središču.
  • V primeru, kjer je za posamezni predmet predviden ustni izpit, se tudi ta izvede od doma, s pomočjo video prenosa.
Na programu Organizator socialne mreže izvedemo, pri študiju na daljavo, tisti modul in prostoizbirni predmet za katerega se odloči večina študentov.

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

20 Oktober 2019

ERUDIO izobraževalni center

Pomembne povezave

ERUDIO Online portal za gradiva in spletna predavanja
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija