Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!

POMEMBNO OBVESTILO:

ERUDIO izobraževalni center je skladno z usmeritvami MIZŠ, 18. maja odprl vrata za dijake / slušatelje zaključnih letnikov (Gimnazija, Srednja šola).

Za vse ostale ( Višja šola, Visoka šola in ostale letnike Gimnazije in Srednje šole), pedagoški proces teče nemoteno dalje v ONLINE obliki, po ustaljenem urniku.

Referata srednje in višje strokovne šole ter tajništvo gimnazije, so še naprej dostopni preko e-maila in telefona, vsak dan v času uradnih ur. Referat visokošolskega središča pa lahko od ponedeljka, 8. 6. 2020 v času uradnih ur tudi obiščete.
Računovodstvo je dostopno za stranke le po predhodnem dogovoru.

Vse obiskovalce šole prosimo, da se držite priporočil NIJZ - da vstopate v šolo posamično, upoštevajoč razdaljo in ostala priporočila.

 

V vsakem primeru, bodisi če nas kontaktirate preko telefona, maila ali če nas obiščete na šoli, vas bomo vedno veseli! :)
Ekipa ERUDIO izobraževalnega centra

 

Načrt pripravljenosti na Koronavirus (27. 2. 2020)

Ukrepi za zagotavljanje kontinuiranega dela na ERUDIO IC (12. 3. 2020)

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

13 Avgust 2020

ERUDIO izobraževalni center
 • Študij v času korone

  Na ERUDIO Višji strokovni šoli v teh dneh zaključujemo študijsko leto. Imamo še nekaj zagovorov diplom in izpitov, za večino študentov pa so se zaslužene počitnice že začele. Skrajni čas, saj je bilo zadnjih nekaj mesecev za vse zaradi situacije... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • V počitniški premislek …

  Julij in avgust sta meseca, ko se za večino ljudi življenjski ritem vsaj malo upočasni. Dijaki in študentje za nekaj tednov odložijo učbenike in pozabijo na šolske skrbi ter si privoščijo zaslužen počitek. Preteklo šolsko leto je bilo – iz... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • Konec šolskega leta in stres

  Čeprav je junij nenavadno hladen in dijakov sploh ni v šolskih klopeh, se mnogi med njimi potijo in vihajo rokave še pred zadnjimi testi in spraševanji. Zaključevanje šolskega leta je lahko za dijake (pa tudi njihove starše J) zelo stresno.... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

erudio zemljevid

+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
07:00 - 15:00
07:00 - 15:00