PRVI COWORKING ZA MANIKERKE, KOZMETIČARKE, MASERJE IN MAKEUP ARTISTE!


Se želiš podati na samostojno pot in še nimaš svojega prostora? Ti najemnina predstavlja preveliko finančno breme pri samostojni poti? Potrebuješ čas, za pridobitev novih strank, s katerimi bi lahko začel/a samostojno pot?

ERUDIO Beauty Coworking

ERUDIO Beauty ti pri tem lahko pomaga!

V čudovitem ambientu ERUDIO Beauty coworking smo pripravili kar nekaj delovnih mest za manikerje, kozmetičarke, maserje ter makeup artiste, ki za svoje delo potrebujejo vrhunsko opremljen prostor, kateri vam bo zagotavljal visoke higienske standarde ter navsezadnje prispeval k vašemu dobremu imenu.
Z najemom prostora na uro, na dan ali celo na mesec, si lahko postopoma začneš pridobivati stranke in tako stopiš korak naprej proti zastavljenemu cilju.

coworking delovna mesta

Kaj pa stroški?

V ERUDIO Beauty coworking ti nudimo najem delovnega prostora, brez dodatnih stroškov elektrike, vode in ogrevanja, saj se zavedamo, da so prav stroški tisti, ki predstavljajo največje oviro pri začetku kariere.

Pa material?

V kolikor imaš že svoj material, potreben za delo, ga lahko prineseš s seboj. Lahko pa ti tudi pri tem pomagamo mi, saj ti omogočamo nakup profesionalnih izdelkov po zelo ugodnih cenah. Pri vsem tem, pa ti tudi svetujemo, kako z materialom ravnati.

Prostore si lahko prideš tudi osebno ogledati s predhodno najavo na email naslovmeri.sedej@erudio.si ali karin.skufca@erudio.si

Kako si rezerviram?

Delovno mesto ali prostor si lahko predhodno rezerviraš tako, da nam pišeš na meri.sedej@erudio.si ali karin.skufca@erudio.si

coworking-maniker


WordPress Theme built by Shufflehound.