Halloween oziroma Noč čarovnic je pri nas že kar priljubljen praznik, ki  izhaja iz poganskega praznika Samhain. Samhain je keltski bog sonca in hkrati gospodar smrti, ki so ga praznovali Kelti vse od 5. stoletja pred našim štetjem.  Verjeli so, da se v tem obdobju zidovi med življenjem na Zemlji in onstranstvom tako stanjšajo, da duhovi mnogo lažje prehajajo med svetovoma. V želji, da bi se obvarovali pred njimi, so se našemili v strašne maske v upanju, da jim bodo čimbolj podobni in se bodo s tem rešili pred pogubo.

Najbolj priljubljen običaj na večer pred vsemi svetimi (iz 31. oktobra na 1. november) je dolbenje iz rezljanje buč v raznorazne oblike in prikazni, v katere potem postavimo svečo. Zelo radi pa se tudi preobrazimo v različne strahotne pa tudi tiste manj strahotne  pojave.

V ta namen vas bomo na Erudio Beauty na Noč čarovnic preobrazili v vaš najljubši strahotni lik ter vas poslali v boj z zli duhovi. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

POZOR! 

Zaradi organizacije časa si svoj termin rezerviraj najkasneje do 20. oktobra s priloženo fotografijo želene maske na email: karin.skufca@erudio.si ali meri.sedej@erudio.si. 

Rezerviraj si svoj termin ZDAJ! 

 

 

Cena: 

od 50€ do 80€ (varira glede na zahtevnost maske)